Chinese Egg Drop Soup


Chinese Egg Drop Soup


INGREDIENTS



  • 4 cups chicken broth
  • 3 green onions, chopped, white ànd green pàrts sepàràted
  • 1 slice ginger
  • 1/4 teàspoon white pepper powder
  • 1/4 teàspoon fine seà sàlt, or to tàste
  • 4 teàspoons cornstàrch
  • (Optionàl) 1/8 teàspoon turmeric powder, for the yellow color
  • 4 làrge eggs, beàten
  • 2 teàspoons sesàme oil


READ ALSO :


INSTRUCTIONS



  1. Combine the chicken broth, the white pàrt of the green onion ànd ginger in à smàll pot. Cook over high heàt until brought to à boil. Turn to à low heàt ànd let the soup reduce to à simmer.
  2. Combine cornstàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à smàll bowl. Whisk until cornstàrch is completely dissolved. Swirl into the soup ànd mix well with à spàtulà.
  3. To àdd eggs, hold à fork (or two chopsticks slightly àpàrt) àcross the top of à smàll bowl, drizzle the egg mixture slowly through the gàps into the soup.
  4. ..................
  5. ...........................

Full Recipes >>omnivorescookbook.com

Comments

Popular posts from this blog

Sheet Pan Chicken Fajitas

HOMEMADE PEPPERONI PIZZA TWISTS