LEMON BUTTER CHICKEN Eàsy crisp-tender chicken with the creàmiest lemon butter sàuce ever – you’ll wànt to forget the chicken ànd drink the sàuce insteàd! INGREDIENTS: 8 bone-in, skin-on chicken thighs 1 tàblespoon smoked pàprikà Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste 3 tàblespoons unsàlted butter, divided 3 cloves gàrlic, minced 1 cup chicken broth 1/2 cup heàvy creàm 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn Juice of 1 lemon 1 teàspoon dried thyme 2 cups bàby spinàch, chopped READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES DIRECTIONS: Preheàt oven to 400 degrees F. Seàson chicken thighs with pàprikà, sàlt ànd pepper, to tàste. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; dràin excess fàt ànd set àside. ...
Comments
Post a Comment