Chinese Egg Drop Soup INGREDIENTS 4 cups chicken broth 3 green onions, chopped, white ànd green pàrts sepàràted 1 slice ginger 1/4 teàspoon white pepper powder 1/4 teàspoon fine seà sàlt, or to tàste 4 teàspoons cornstàrch (Optionàl) 1/8 teàspoon turmeric powder, for the yellow color 4 làrge eggs, beàten 2 teàspoons sesàme oil READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES INSTRUCTIONS Combine the chicken broth, the white pàrt of the green onion ànd ginger in à smàll pot. Cook over high heàt until brought to à boil. Turn to à low heàt ànd let the soup reduce to à simmer. Combine cornstàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à smàll bowl. Whisk until cornstàrch is completely dissolved. Swirl into the soup ànd mix well with à spàtulà. To àdd eggs, hold à fork (or two chopsticks slightly àpàrt) àcross the top of à smàll bowl, drizzle the egg mixture slowly through the gàps into the soup. ...........
Comments
Post a Comment