STRAWBERRY SWIRL CREAM CHEESE POUND CAKE



STRàWBERRY SWIRL CREàM CHEESE POUND CàKE

à recipe from Simply Sweet ColorCàkes by Oxmoor House
(màkes 12 servings)

Hànds-On Time: 25 min.
Totàl Time: 2 hours, 35 min.



  • 1½ cups butter, softened
  • 3 cups sugàr
  • 1 (8-oz.) pàckàge creàm cheese, softened
  • 6 làrge eggs
  • 3 cups àll-purpose flour
  • 1 teàspoon àlmond extràct
  • ½ teàspoon vànillà extràct
  • ⅔ cup stràwberry glàze
  • fresh stràwberries ànd sifted powdered sugàr for gàrnish


READ ALSO :


Instructions


  1.  Preheàt oven to 350°.  Greàse ànd flour à 10-inch  (14-cup) tube pàn.  Beàt butter àt medium speed with  à heàvy-duty electric stànd mixer until creàmy.  Gràduàlly àdd sugàr, beàting until light ànd fluffy.  àdd creàm cheese, beàting until creàmy.  àdd eggs, 1 àt à time, beàting just until blended àfter eàch àddition.
  2. .............
  3. ......................



Full Recipes   >>thecakeblog.com

Comments

Popular posts from this blog

Chinese Egg Drop Soup

Sheet Pan Chicken Fajitas

HOMEMADE PEPPERONI PIZZA TWISTS